onsdag 26 februari 2014

Pausa

Happy har gått på mammaledighet både när det gäller träning och motion. Jag tror inte någon hund mår bra av att inte göra något så vi har backat tillbaka till valpnivå när och om vi ska hitta på något.

Jag ser tydligt på Happy att hon har gått in i en viloperiod nu, det syns på hela henne. Av- och påknapp är om än mer tydligare nu. Hon får promenader i vardagen ca 30 min per gång, inga powerwalks här inte. Happy fick faktiskt ett spår i söndags till hennes stora glädje. Jag tycker det är en bra och enkel träningsform. Spåret ligger till sig medan man går en promenad, svårighetsgrad/nivå och längd bestämmer man hur man själv vill och vad som passar sin hund. Det blev ett KORT spår i blåsten på en äng. Hon skötte det fint i vanlig ordning. Hon hade en härlig attityd och jobbade på jätte bra min fina lilla tjej.


Runt 12 mars flyttar Happy till Sofia för att förbereda sig för det som komma skall, blandade känslor känner jag. Det ska bli spännande och roligt men faktiskt lite sorgligt att inte få ha min underbara Happy hemma hos mig. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar